Η έντονη νυχτερινή ζωή της Πάρου

Η Πάρος δεν είναι γνωστή μόνο για τις χρυσαφένιες παραλίες της και τα καταγάλανα νερά, ο κοσμοπολίτικος χαρακτήρας της είναι αυτός που προσελκύει τους περισσότερους τουρίστες. Το δημοφιλές νησί των Κυκλάδων είναι το αγαπημένων των νέων και όσων θέλουν να περάσουν αξέχαστες στιγμές διασκέδασης. Ο παλμός της νυχτερινής ζωής στην Πάρο χτυπά δυνατά και είναι αυτή που κάνει το νησί να ξεχωρίζει και να βρίσκεται μόνιμα στις πρώτες θέσεις στις επιλογές των τουριστών.

 

Η Νάουσα είναι όμως το κέντρο της νυχτερινής ζωής της Πάρου. Εκεί θα βρεις κλαμπ που δεν υπολείπονται σε τίποτα τα μεγάλα κέντρα διασκέδασης της Αθήνας και θα σου δοθεί η ευκαιρία να ακούσεις μουσική από κορυφαίους DJ που φτάνουν στο νησί για να διασκεδάσουν τους χιλιάδες τουρίστες που το επισκέπτονται με μεγάλες προσδοκίες για την διασκέδαση του. Techno, house, RNB, mainstream και ελληνικά είναι οι ήχοι που κυριαρχούν στην νυχτερινή ζωή της Πάρου. Ανάλογα με τα γούστα σου μπορείς να περάσεις αξέχαστα βράδια τα οποία θα κρατήσουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Η Πάρος είναι ένα νησί που δεν κοιμάται ποτέ, ιδανικό για όσους αγαπούν το χορό και το κλάμπινγκ.

Οι περιοχές με την πιο έντονη νυχτερινή διασκέδαση είναι αναμφίβολα η Παροικιά και η Νάουσα. Στην παροικιά, την πρωτεύουσα του νησιού, θα βρεις κατά κύριο λόγο πολυσύχναστα αλλά και ήσυχα μπαράκια στα οποία μπορείς να πιεις το ποτό σου ή το κοκτέιλ σου με θέα το λιμανάκι που προσφέρει ειδυλλιακή ατμόσφαιρα. Τα μπαρ του νησιού είναι πραγματικά κομψοτεχνήματα καθώς έχουν προσαρμόσει άψογα την κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική που τα διαφοροποιεί από τα κλασικά μπαρ των πόλεων αλλά και των άλλων νησιών. Είναι συνήθης μικρά αλλά διαθέτουν τον απαιτούμενο χώρο για χορό. Υπάρχουν βέβαια και τα μπαρ και κλαμπ της Παροικιάς στα οποία μπορείς να επιδοθείς σε ξέφρενο χορό υπό τον ήχο ελληνικής και ξένης μουσικής. Η Νότια πλευρά του νησιού μπορεί να είναι λιγότερο γνωστή καθώς έχει αναπτυχθεί πρόσφατα, αλλά και στις περιοχές όπως το Πίσω Λιβάδι και η Μάρπησσα μπορείτε να βρείτε ξεχωριστά μπαράκια για να απολαύσετε το ποτό σας.

parosbynight