Πάρος – Σύνδεση με Πειραιά

Η Πάρος είναι το Κυκλαδίτικο νησί με τα κατάλευκα σπίτια και τα ειδυλλιακά τοπία. Φημίζεται για τις παραλίες και τα γραφικά χωριά με τους φιλόξενους ντόπιους κατοίκους, τα νόστιμα φαγητά και την έντονη νυχτερινή ζωή.

Για δεκαετίες αποτελεί έναν από τους πιο hot καλοκαιρινούς προορισμούς για Έλληνες καο ξένους τουρίστες κάθε ηλικίας. Άλλωστε έχει να προσφέρει στον καθένα αυτό ακριβώς που αναζητά.

ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΠΑΡΟΣ: ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ

Σημαντικό είναι το γεγονός ότι η Πάρος είναι αρκετά κοντά στην πρωτεύουσα, που αποτελεί την κύρια αφετηρία καλοκαιρινών εξορμήσεων για τους τουρίστες όλης της χώρας. Ειδικά ο Πειραιάς συνιστά ορμητήριο των απανταχού τουριστών έχοντας τακτικά πλοία που συνδέουν το κυκλαδίτικο νησί με την ηπειρωτική χώρα.  Συγκεκριμένα τα δρομολόγια Πάρος- Πειραιάς και Πειραιάς- Πάρος είναι ιδιαίτερα συχνά τους καλοκαιρινούς μήνες, οπότε και ο αριθμός τους μπορεί να αγγίζει τα 6 την ημέρα. Οι ακτοπλοϊκές εταιρείες που εκτελούν τα δρομολόγια Παρος- Πειραιάς και αντίστροφα είναι οι Blue Star Ferries, Seajets και Golden Star Ferries.

ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΠΑΡΟΣ:  ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ

Η πιο συχνή ερώτηση όσων ετοιμάζουν διακοπές στην Πάρο δεν είναι άλλη φυσικά από το ‘’Πόση ώρα διαρκεί το Πειραιάς-Πάρος’’. Η απόσταση μεταξύ των δύο μερών αγγίζει τα 90 ναυτικά μίλια και διανύεται σε 2 ώρες κατά μέσο όρο με ταχύπλοο ή καταμαράν και σε περίπου 4 με συμβατικό πλοίο. Η ώρα του ταξιδιού στα καταγάλανα νησιά του Αιγαίου περνάει τόσο ευχάριστα που δεν θα καταλάβετε πότε φτάσατε στο νησί.

ΠΑΡΟΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ: ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ

Το κόστος του ακτοπλοϊκού εισιτηρίου με συμβατικό πλοίο εκκινεί από 30 ευρώ ενώ με ταχύπλοο από 50 ευρώ. Το μέσο κόστος για την επιβίβαση οχήματος στο πλοίο ξεκινά από 35 ευρώ στα συμβατικά και από 80 ευρώ και πάνω στα high speed. Φυσικά μπορείτε να εξασφαλίσετε χαμηλότερες τιμές στα εισιτήριά σας κλείνοντας το συντομότερο δυνατό ταξιδιωτικά πακέτα που να καλύπτουν πλήρως το ταξίδι σας. Επίσης, πριν κλείσετε ακτοπλοϊκά εισιτήρια ελέγξτε αν ανήκετε σε κάποια εκπτωτική κατηγορία που θα σας εξασφαλίσει πιο οικονομικά ακτοπλοϊκά εισιτήρια.

To Paros the Project σας δίνει τις πιο κατατοπιστικές πληροφορίες για τα διακοπές σας στο νησί της Πάρου και ταυτόχρονα εξασφαλίζει για εσάς τα πιο οικονομικά και ικανοποιητικά πακέτα διακοπών. Συμβουλευτείτε την ομάδα του Paros The Project και ετοιμαστείτε να απολαύσετε τις ξέγνοιαστες διακοπές που θα σχεδιάσουν για εσάς.