Που να μείνεις στην Πάρο

Η Πάρος είναι ένα νησί που προσφέρει πολλές και διαφορετικές επιλογές για να διαλέξεις το κατάλληλο κατάλυμα για την διαμονή σου. Το που να μείνεις στην Πάρο δεν θα πρέπει να σε αγχώνει. Τα πιο δημοφιλή μέρη για να μείνεις είναι η Παροικιά, με το γνωστό λιμάνι στο οποίο καταφθάνουν τα πλοία από Παροικιά αλλά και στην Νάουσα το πιο γνωστό χωριό του νησιού. Η παροικία ενδείκνυται για πιο ήσυχες και οικογενειακές διακοπές που όμως διαθέτει τον κατάλληλο αριθμό μπαρ για την ψυχαγωγία των τουριστών. Στην Νάουσα από την άλλη χτυπά η καρδιά της νυχτερινής ζωής του νησιού.

Εκεί θα βρεις τα μεγάλα κλαμπ που υπόσχονται αξέχαστες βραδιές. Ανάλογα με την διάθεση και το στυλ σας μπορείτε να επιλέξετε μια από τις δύο περιοχές προκειμένου να αποφύγετε τις συνεχείς μετακινήσεις σε μεγάλες αποστάσεις. Άλλες περιοχές που ενδείκνυνται για διαμονή είναι αυτές που βρίσκονται κοντά στις διάσημες παραλίες όπως η Πούντα, η Σάντα Μαρία, ο Λαγαράς, οι Κολυμπήθρες, η Χρυσή Ακτή και το Πίσω Λιβάδι.

 

Πάρος Ξενοδοχεία

Το νησί διαθέτει δωμάτια σε πολύ καλές τιμές αλλά και σουίτες σε υπερπολυτελή ξενοδοχεία. Στο νησί τα τελευταία χρόνια έχουν χτιστεί αυτόνομες βίλες στις οποίες μπορείς να νοικιάσεις για όσο διάστημα θες. Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια είναι επίσης μια ιδανική λύση για οικογένειες καθώς προσφέρουν την δυνατότητα να πραγματοποιήσεις διακοπές στα μέτρα σου. Στην Πάρο θα βρεις επίσης κάθε είδους ξενοδοχείο που να ταιριάζει σε κάθε γούστο για να επιλέξεις το κατάλληλο ανάλογα με τις μέρες που θες να μείνεις στο νησί αλλά και την οικονομική σου δυνατότητα.

Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε ξενοδοχεία με πισίνα, με ημιδιατροφή, με χώρους ψυχαγωγίας για τα παιδιά ή ακόμα και ενοικιαζόμενα δωμάτια με ιδιωτική πισίνα. Τα περισσότερα ντυμένα στα λευκά και τα μπλε ταυτισμένα με το κυκλαδίτικο στυλ θα σας εντυπωσιάσουν και θα σας κερδίσουν από την πρώτη στιγμή. Οι παροχές στα ξενοδοχεία είναι υψηλής ποιότητας καθώς το νησί φροντίζει οι επισκέπτες του να μένουν ικανοποιημένοι και πλήρως ευχαριστημένοι από το σύνολο των διακοπών τους.

Πάρος Δωμάτια

Η Πάρος είναι ένας δημοφιλής προορισμός στις Κυκλάδες, γνωστή για τα ενοικιαζόμενα δωμάτια που προσφέρει σε διάφορες περιοχές του νησιού, όπως η Παροικιά και η Νάουσα. Αν ψάχνετε για ενοικιαζόμενα δωμάτια στην Πάρο, η Νάουσα είναι μία από τις καλύτερες επιλογές, καθώς προσφέρει ποικιλία από φθηνά δωμάτια που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες κάθε επισκέπτη. Τα δωμάτια στην Πάρο, ειδικά τα ενοικιαζόμενα δωμάτια στην Παροικιά, παρέχουν άνεση και οικονομικές τιμές. Η Νάουσα της Πάρου είναι επίσης γνωστή για τα φθηνά δωμάτια της, καθιστώντας την ιδανική για οικονομικές διακοπές. Είτε αναζητάτε ενοικιαζόμενα δωμάτια στην Πάρο, είτε συγκεκριμένα στην Νάουσα, θα βρείτε επιλογές που θα κάνουν τη διαμονή σας αξέχαστη.